محل تبلیغات شما

خواص عجيب آبليمو و آبغوره

آبليمو در واقع همان آبليمو طبيعي است که بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشي‌ها مي‌توانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا  ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.

yf2k_q6.jpg

تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي

تو اين متن شما رو با اين دو ماده ارزشمند آشنا مي‌کنيم و از خواص آبليمو طبيعي و آبغوره‌ي اصل مي‌گوييم. خواص و غذاهايي که از آبليمو و آبغوره طبيعي تهيه ميشود به شما آموزش ميدهيم.

آبليمو در واقع همان ابليمو است که بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشي‌ها مي‌توانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا  ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.

ليمو چيست؟

 ليمو، ميوه درخت ليمو است. در آشپزي از پوست و گوشت ليمو استفاده مي‌شود، ليموها را بيشتر به علت آب آن‌ها مصرف مي‌شود.

 

خواص آبليمو:

· ديد بينايي را بيشتر مي‌کند.

· تقويت موي سر.

· تقويت استخوان‌ها و جلوگيري از پوکي استخوان  با آبليمو امکان پذير است.

· کنترل اسيد اوريک بدن.

· برطرف کردن اسهال خوني.

· ضد عفوني کردن آب آشاميدني با آبليمو طبيعي.

· هضم غذا و روان کردن معده.

· درمان سرماخوردگي و برطرف کردن تب.

· تقويت سيستم عصبي بدن.

· درمان بعضي از سرطان‌ها.

· جلوگيري از پيري زودرس.

· خنثي کردن سم و زهر ات.

· از بين بردن جوش‌هاي چرکي.

· مناسب براي پوستهاي چرب.

نکته مهم: اگر آبليمو بصورت طبيعي و استاندارد تهيه نگردد نه تنها خواص درماني و غذايي ندارد بلکه عامل ايجاد بسياري از بيماري هاي مختلف از جمله: زخم معده، سيروز کبدي، سرطانهاي مختلف و بيماريهاي کليوي و … مي شود.

کاربرد آبليمو:

درست کردن انواع سالادها، درست کردن انواع غذاها، ترد کردن و نرم کردن انواع گوشت. درست کردن شربت. چاشني و طعم دهنده‌ي کنار غذا.

آبليمو به دليل ترکيباتي که دارد کمک به کاهش وزن ميشود و در رژيم غذايي براي افرادي که افزايش وزن دارند ديده مي‌شود.

آبغوره:

آبغوره يا آب غوره همون عصاره‌ي غوره است که براي طعم دادن و ترش کردن غذا مورد استفاده قرار مي‌گيره. غوره ميوه نارس و نرسيده‌ي انگور است که داراي طعم ترشي هست.

براي درست کردن آبغوه طبيعي کافيه که غوره‌هايي که چيده شده رو بشورين و خشک کنين، بعد تو ظرف بزرگي بريزين و حسابي فشار بدين، تا آبش گرفته بشه، بعد از صافي يا آبکش رد کنين. آبغوره رو با کمي نمک روي حرارت بذارين و وقتي جوش آمد کف روش رو بگيرين و حرارت رو خاموش کنين.  به اين صورت مي‌تونين شما آبغوره درست کنين و در منزل نگهداري کنين و انواع سالادها و غذاها براي طعم دادن استفاده کنين.

خواص‌ آبغوره:

درمان کننده پا درد و کمردرد است.براي  ورم گلو، آبغوره قرقره کنيد . تو درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها موثر است. براي کاهش وزن موثره. آبغوره داراي تارتارات پتاسيم است، پس تاثير زيادي تو درمان سياتيک و رماتيسم دارد. صفرا بر است.

sourceمجله‌ي اُکالا

 

 

تعمير موتورخانه (تعمير موتورخانه تهران):

آموزش تصويري نصب پکيج و نقشه نصب پکيج

بهينه ترين توضيحات image alt و تگ title براي سئو تصاوير 2019

· ,آبليمو ,آبغوره ,خواص ,ليمو ,  ,در رژيم ,آبليمو در ,دارد و ,· تقويت ,آبغوره و ,ميوه فروشي‌ها مي‌توانيد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کوهساران اخبار سینما دوربین های دیجیتال هارمونی باران معرفی بهترین کسب و کار ها کسب درآمد سایت ایران نوین کرمون شاپ تلنگر ثانیه ها بازی های 2019 تااااااا 2020